beeldmeer

Behangen

Vakkundig aanbrengen van behang

Schilderwerk is een snelle en efficiënte manier om kleur en sfeer te creëren. Schilderwerk heeft echter niet ieders voorkeur. Veel mensen kiezen ervoor om één of enkele muren te behangen, om daarmee accenten in het interieur aan te brengen.

Specialistisch werk

Het aanbrengen van behang op uw muur is een vak apart. Vooral wanneer u behang heeft uitgezocht met een patroon, of fotobehang, is het erg belangrijk dat het behang perfect is afgemeten en aangebracht.  

Een mooi behangen muur begint bij het kopen van het juiste (en voldoende) behang. Veel mensen die besluiten zelf te behangen verkijken zich op de hoeveelheid behang die ze nodig hebben. Daardoor komen ze tijdens het behangen tot de ontdekking dat ze onvoldoende rollen hebben gekocht of dat het patroon op het behang niet goed tot zijn recht komt. In het beste geval kunt u een paar rollen behang extra kopen, maar het komt ook regelmatig voor dat het behang slechts tijdelijk voorradig was.

Heeft u geen zin in dit soort frustraties? Schakel dan de ervaren behangers van Koenders & te Pas in.  Dankzij ons gedegen advies heeft u niet alleen voldoende behang op voorraad, maar heeft u ook de juiste lijm en andere benodigdheden. En als er niet alleen muren behangen moeten worden, maar er ook schilderwerk uitgevoerd moet worden, is Koenders & te Pas uw deskundige partner.

Het is ook mogelijk om de ruimte van te voren door ons te laten inmeten, zodat het juiste aantal rollen behang kunnen worden besteld.

Netjes werken

Onze vakmensen werken netjes en vakkundig. Dat ziet u elke dag terug in de perfect behangen muren, maar ook tijdens het werk ziet u dit. We werken efficiënt en laten de werkplek netjes achter. Zo zorgen we dat u zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden heeft.

Waarom Koenders & te Pas uw behang laten aanbrengen?

De deskundige schilders en behangers van Koenders & te Pas hebben jarenlange ervaring met grote en kleine projecten in verschillende soorten panden. Deze ervaring, in combinatie met continue bijscholing, zorgt voor een mate van vakmanschap dat voldoet aan de hoogste normen.

Dankzij ons passende en eerlijke advies kunt u weloverwogen keuzes maken, waardoor uw werkzaamheden niet alleen snel en efficiënt uitgevoerd worden, maar ook tegen de scherpste tarieven.

Wilt u ook genieten van vakkundig aangebracht behang? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Offerte behangen

Behangen is maatwerk, vraag een offerte aan voor uw project.

    Schuiven naar boven