beeldmeer

renovlies

Strakke wandafwerking zonder stuken

Heeft u een nieuwbouwwoning en twijfelt u over de afwerking van uw wanden? kies dan voor Renovlies.

Renovlies, ook wel glasvlies genoemd, is een vorm van glasvezelbehang waarmee de wand strak wordt afgewerkt zonder dat er stucwerk nodig is. Renovlies kan in een gladde strakke vorm worden aangebracht, maar er zijn ook varianten met diverse structuren beschikbaar.

De rollen Renovlies worden in banen van een meter breed naadloos aangebracht, waarna het geheel in elke gewenste kleur overgeschilderd kan worden. De muren krijgen hierdoor een strakke uitstraling en worden tevens beschermd. Scheurvorming is niet lange zichtbaar.

Renovlies is tevens geschikt om oude slechte ondergronden weer sterk en strak te krijgen.

Ondergrond is essentieel

De traditionele oplossing voor een ondergrond die oneffen is, is om de muur van nieuw stucwerk te voorzien. Stucwerk maakt de muur perfect glad en verbergt eventuele scheuren en beschadigingen van de muur.

Stucwerk heeft echter enkele nadelen. Doordat stucwerk vaak wat dik is, verlies je wat ruimte. In de meeste binnenruimtes valt dat niet op, maar wanneer alles perfect afgemeten is, kan dit voor moeilijkheden zorgen. Daarnaast is het laten aanbrengen van nieuw stucwerk niet goedkoop en moet het langere tijd drogen.

Een alternatief voor stucwerk is dus Renovlies. De laatste jaren zien we dat renovlies duidelijk aan populariteit wint. En waarom ook niet? Het is stukken goedkoper, sneller aangebracht en het eindresultaat is net zo strak als bij het gebruik van stucwerk.

Advies en uitvoering

Kwalitatief schilderwerk (binnen en buiten) begint bij de keuze voor verfproducten van topkwaliteit. Daarmee ben je er echter nog niet. Vakmanschap is essentieel. Onze schilders hebben jarenlange ervaring met schilderwerk, zowel op kleine als grote projecten, en weten dus wat ze doen. Bovendien hechten we veel belang aan actuele kennis. Daarom investeren we in bijscholing en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied.

Schilderwerk is maatwerk. Op basis van ons vakmanschap geven we u een eerlijk en passend advies waarin we kijken naar de oplossing die het best passend is voor uw situatie. Ook voorzien we u van een accurate kostenraming van de uit te voeren werkzaamheden.

Wanneer u kiest voor de vakmensen van Koenders & te Pas kunt u al het werk laten uitvoeren door een partij. Doordat we zowel het aanbrengen van het Renovlies glasvezelbehang als de afwerking op ons nemen kunnen we de werkzaamheden beter en efficiënter organiseren. Daarmee bespaart u tijd en geld.

Wilt u ook een perfect eindresultaat tegen scherpe tarieven? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Offerte glasvzelbehang

Wij leveren maatwerk, vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte aan.

    Schuiven naar boven