beeldmeer

Buitenschilderwerk

Alle exterieure schilderwerken voor particulieren en bedrijven

Het belang van goed schilderwerk is moeilijk te overschatten. Goed onderhouden schilderwerk beschermt uw houtwerk tegen de elementen én het is het visitekaartje van uw vastgoed. Of het nu gaat om een rijtjeshuis, een flatgebouw of een huisje in het bos; mooi buitenschilderwerk maakt het verschil.

De vakmensen van Koenders & te Pas hebben jaren ervaring met het uitvoeren van kleine en grote buitenschilderwerk projecten. Door de goede samenwerking en onze gezamenlijke expertise zijn wij de partij die perfect buitenschilderwerk voor u uitvoert.

Bij al ons buitenschilderwerk werken we vanuit onze kernwaarden: kwaliteit, betrouwbaarheid en maatwerk. We gaan echter verder dan dat, we laten ons regelmatig bijscholen en informeren over de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. We staan daardoor niet alleen garant voor perfect uitgevoerd buitenschilderwerk, maar kunnen u ook van goed onderbouwd advies rondom uw schilderwerk voorzien.

Advies buitenschilderwerk

Bij buitenschilderwerk gaat het niet enkel om het kiezen van de juiste kleur. Het ene object is het andere niet.

Zo heeft de ligging van het object veel invloed op de frequentie waarin buitenschilderwerk uitgevoerd moet worden.  Een kerktoren staat het hele jaar blootgesteld aan de elementen, terwijl een winkel in een winkelstraat relatief beschut ligt.

Andere factoren kunnen eveneens een rol spelen bij het plannen en organiseren van uw buitenschilderwerk. Bij het buitenschilderwerk van een monumentaal pand kijken we bijvoorbeeld ook naar de rijke historie van het object.

Ook het overige onderhoud, zoals hoe vaak het object wordt gereinigd en de gebruikte materialen hebben effect op hoe vaak het nodig is om buitenschilderwerk te laten uitvoeren en hoe intensief het schilderwerk is.

Bij Koenders & te Pas nemen we alle relevante informatie mee om u zo goed mogelijk te adviseren en perfecte kwaliteit te leveren.

Bij buitenschilderwerk is het tevens mogelijk om via onze verfleveranciers een passend bestek te laten maken.

Met Koenders & te Pas weet u waar u aan toe bent

Het buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw vastgoed. Wilt u niet alleen zeker weten dat uw vastgoed een perfecte opfrisbeurt krijgt, maar ook waar u de komende jaren aan toe bent? Dan kunnen we u helpen met het opstellen van een meerjarig onderhoudsplan (MOP), waarin ook preventief onderhoud van uw pand een belangrijke rol krijgt.

Dankzij onze adviezen krijgt uw vastgoed niet alleen een opfrisbeurt, maar weet u ook welke onderhoudswerken de komende jaren nodig zullen zijn. Laat u ons een meerjaren onderhoudsplan (MOP) opstellen? Dan weet u dat uw object altijd in optimale conditie is.

Kies voor Koenders & te Pas schilderwerken, dan kiest u voor:

  • schilders met veel ervaring
  • vakmanschap
  • verf en materialen van hoge kwaliteit
  • passend en eerlijk advies
  • scherpe tarieven

Naast buitenschilderwerk kunt u natuurlijk ook op ons rekenen voor al het binnenschilderwerk.

Offerte buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is maatwerk, vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw schilderproject.

    Schuiven naar boven