beeldmeer

Onderhoud, renovatie en restauratie

Houd schilderwerk in topconditie door regelmatig onderhoud

Het Nederlandse weer kan erg onguur zijn. Bij (natte) sneeuw, regen of stevige wind is het prettig dat je binnen droog kunt schuilen. Deze weersomstandigheden hebben echter vrij spel op uw schilderwerk. Het is dan ook belangrijk dat u uw schilderwerk in topconditie houdt. De vakkundige schilders van Koenders & te Pas staan u daarbij graag bij.

Onderhoud van uw schilderwerk

Onder het motto “voorkomen is beter dan genezen” zijn we uw partner in planmatig en periodiek onderhoud. Planmatig onderhoud is de beste manier om vervelende verrassingen te voorkomen. Samen stellen we een (meerjaren) onderhoudsplan op dat past binnen uw budget en bij het gewenste onderhoudsniveau.

Dankzij periodieke inspecties pakken we kleine problemen in een vroeg stadium aan, zodat we toekomstige calamiteiten kunnen voorkomen. 

Renovatie van uw schilderwerk

Hoewel we iedereen van harte aanraden om werk te maken van een onderhoudsplan zijn er allerlei redenen te bedenken waarom het schilderwerk van een pand in slechte staat is. In zulke gevallen staan we paraat voor een renovatie van uw schilderwerk.

Bij een renovatie zorgen we niet alleen voor perfect schilderwerk, we repareren ook eventuele houtrot en pakken andere onderliggende problemen aan. Omdat elke situatie anders is, beginnen we met een inspectie van de staat van uw schilderwerk. Vervolgens geven we u advies op maat, met een accurate kostenraming.

Bij renovaties is het tevens mogelijk om via onze verfleveranciers een passend bestek te laten maken.

Restauratie van uw schilderwerk

Bij oude panden en monumenten gaat het niet alleen om perfect schilderwerk, het schilderwerk moet ook passend zijn binnen de historische identiteit van het pand. Hoewel veel van de werkzaamheden bij restauratie hetzelfde zijn als bij een reguliere renovatie, vergt dit wat extra aandacht.

De vakschilders van Koenders & te Pas hebben meerdere restauraties aan monumentale panden uitgevoerd en weten daardoor precies wat een restauratie met zich mee brengt. Door gebruik te maken van moderne verfproducten, leveren we schilderwerk dat oorspronkelijk oogt, maar net even wat moderner is. Daardoor behoudt het object zijn historische waarde, terwijl het schilderwerk duurzamer is en langer bescherming biedt tegen de elementen.

Vakmensen in onderhoud, renovatie en restauratie

Bij Koenders & te Pas bent u aan het juiste adres voor elke vorm van schilderwerk. Dankzij ruime ervaring, continue bijscholing, producten van hoge kwaliteit en onze passie voor ons vak kunt u bij ons terecht voor passend en eerlijk advies. Dankzij onze scherpe tarieven is ons schilderwerk niet alleen goed voor uw vastgoed, maar ook voor uw portemonnee.

Wilt u uw schilderwerk laten onderhouden, renoveren of restaureren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte.

Offerte onderhoud schilderwerk

Onderhoud van schilderwerk is maatwerk, vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw project.

    Schuiven naar boven