beeldmeer

Spuitwerk

Verf / latex spuiten voor een snel en strak resultaat

Bij schilderen denken de meeste mensen aan kwasten en rollers. Maar wist u dat u ook kunt kiezen verf te spuiten? Spuitwerk is uitermate efficiënt en zeer geschikt wanneer u relatief grote oppervlaktes wilt laten schilderen.

Strak spuitwerk op elke ondergrond

Latex of lak spuiten is mogelijk op elke ondergrond en levert een egaler resultaat dan een verfroller of kwast. Verf spuiten is in één keer dekkend en volledig streeploos. Wanneer u het schilderwerk op deze manier laat uitvoeren, behoudt u de structuur van de ondergrond. Bij een houten wand blijft de natuurlijke nervenstructuur van het hout zichtbaar en ook een stenen wand houdt zijn karakteristieke uitstraling. Wilt u toch liever een volledig glad, strak en egale wand?

Dan kunnen we uw wanden of plafond eerst voorzien van stucwerk of Renovlies alvorens we de gewenste kleur aanbrengen.

Kwaliteit staat centraal

Bij Koenders & te Pas staan we voor kwaliteit. Dat betekent dat we bij het verf spuiten altijd voor perfectie gaan. Ons oog voor detail kijkt ook naar andere zaken dan de te schilderen wanden of plafonds. We kijken ook naar de rest van de ruimte. Bij het voorbereiden van het spuitwerk zorgen we dat alles netjes wordt afgedekt. Bovendien ruimen we alles netjes op, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart.

Bij al het schilderwerk gebruiken we duurzame en hoogwaardige materialen. Dat garandeert perfect schilderwerk, maar ook een zo klein mogelijke impact op het milieu.

Deskundig advies

Twijfelt u of verf spuiten voor u de juiste oplossing is? Dankzij jarenlange ervaring in het schildersvak en onze inspanningen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen zijn de professionele schilders van Koenders & te Pas de perfecte gesprekspartners om uw vragen aan voor te leggen.

Op basis van uw voorkeuren, wensen en budget geven we een passend en eerlijk advies waar u echt iets aan heeft. We kunnen u niet alleen helpen bij de materiaalkeuze en kleurstelling, maar ook assisteren bij het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan. Dat helpt u om te weten waar u aan toe bent. Niet alleen bij het huidige schilderwerk, maar ook voor het onderhoud in de komende jaren.

Heeft u behoefte aan schilderwerk van de beste kwaliteit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor informatie over onze werkzaamheden en scherpe tarieven.

Offerte spuitwerk

Spuitwerk is maatwerk, vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw schilderproject.

    Schuiven naar boven